вівторок, 9 лютого 2021 р.

День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

 9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

І саме сьогодні, 9 лютого 2021 року, в нашій школі проводилися різноманітні заходи спрямовані на просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій. Учні початкової та середньої ланки долучилися до конференцій, круглих столів, які були організовані класними керівниками. Учні старшої школи обговорювали питання організації безпечної роботи в мережі, питання інтернет-етики, загроз протизаконного контенту. Учні 9 класів проводили дискусії та діалоги з пошуку компромісу між ефективністю та безпечністю використання Інтернету.

Окрім цього, всі учні отримали спеціальне завдання від вчителя інформатики: оформити результати своїх досліджень та обговорень у вигляді символічних хмаринок та створити власну, шкільну мережу Безпечного Інтернету, адже гасло сьогоднішнього дня “Разом до найкращого Інтернету”.

Протягом дня кожен клас додавав свою хмаринку, зі своїми власними правилами до загальношкільної мережі Безпечного Інтернету. Результат роботи вразив не тільки учнів, а й вчителів!

Дякую всім класним керівникам за підтримку та допомогу в організації символічної загальношкільної мережі Безпечного Інтернету.


Немає коментарів:

Дописати коментар